Kaj in kako se uporablja španska muha

V sodobnem času se v vsakdanjem življenju srečujemo s stresom, ki ima negativni vpliv na naše zdravje. Stres lahko vodi do nižje kakovosti življenja in celo do nizke spolne moči, za nekatere ljudi. Stresno življenje je glavni krivec za zmanjšanje libida po vsem svetu v sedanji generaciji. Posledično, raziskovalci in velika podjetja delajo dan in noč, da bi našli načine za povečanje libida, da bi lahko ljudje spravili spolno življenje nazaj na “pravo” pot.

Iskanje tistega nečesa, ki bi povzročilo ultimativni libido ni novost v zgodovini človeštva. Obstaja veliko zgodovinskih dokazov, ki kažejo na različne sledi »dela na ljubezni«, ki so jih razvili naši predniki, da bi povečali svoje spolne želje in užitek. Medtem, ko jih je večina temeljila na čarobnih urokah, so nekatere temeljile na mešanicah močnih afrodiziakov. Eden od napitkov, za katerega so odkrili, da je učinkovit, je španska muha.

Zgodovina španske muhe

Španska muha je priljubljen afrodiziak že več kot tisoč let in se je uporabljala kot stimulans libida, zlasti pri ženskah. Španska muha je znana po svoji izredni učinkovitosti pri doseganju želenih rezultatov. To je izdelek za vse, ki želijo oživiti spolno življenje in povečati užitek med seksom. Namesto, da se sprašujete, kaj naredi Špansko muho tako učinkovito, jo raje poskusite sami.

Pred mnogimi leti so ljudje opazili, da majhne čebele puščajo bele pike povsod, kamor so šle. Ta bela snov, kot so kasneje ugotovili, je bila izločanje snovi, namenjeno privabljanju španskih samic muhe. Ni trajalo dolgo, preden so znanstveniki opazili ta naraven čudež in ga preizkusili na ženski. Rezultati eksperimenta so bili neverjetni, saj je deloval kot noben drug ljubezenski napoj ali afrodiziak.

Kaj je španska muha?

Špansko muho, znano tudi kot Lytta Vesicatoria, so veliko raziskovali znanstveniki in študenti. Po desetletjih zbiranja skrivnosti veličastne španske muhe so ljudje začeli pridobivati snovi, da bi ustvarjali ljubezenske napitke. Zdravilna učinkovina, ki je povzročila želeni učinek, se imenuje Cantharid. Cantharid so uporabljale ugledne osebnosti v zgodovini, kot sta Julius Ceaser, Maria Theresia, Napoleon, med drugimi slavnimi ljudmi. To je naredilo špansko muho še bolj priljubljeno, zlasti za Evropejce, saj so vedeli, da deluje.

S hitrim porastom števila ljudi, ki so uporabljali afrodiziak, je bilo ugotovljeno, da ima uporaba španske muhe tudi vrsto negativnih stranskih učinkov. Posledica tega je bila prepoved prvotnega recepta v vseh državah. Po njegovi prepovedi so se znanstveniki vrnili v laboratorije in ustvarili podoben izdelek brez stranskih učinkov. Na srečo so po letih trdega dela in raziskav prišli do popolnega izdelka, ki je deloval in ni imel stranskih učinkov. Mnoga podjetja so od takrat razvila številne različne izdelke, ki posnemajo izvirno špansko muho.

Kako deluje?

Način uporabe je bil spremenjen iz prvotne zunanje aplikacije v trenutno metodo za uživanje. Ta afrodiziak je bolj primeren za ženske, kot za moške. Originalni recept za špansko muho deluje tako, da draži potrošnikovo telo, zlasti urogenitalni trakt. Po vnosu klitoris postane bolj občutljiv, kar povzroči povečanje ženskega libida in spolne želje. Čeprav je bila prvotna formula španske muhe učinkovita, je njena uporaba povzročila zaplete v urinskem sistemu potrošnikov.

Za rešitev tega problema so bile razvite nove mešanice tega afrodiziaka. So varnejši od originalnega španskega napitka, saj delajo tako, da ustvarjajo kemijske reakcije, ki v trenutku povečujejo libido. Moški, ki jih uporabljajo, imajo boljše erekcije, ženskam pa preprečujejo suho vagino.

Katere so sestavine?

Aktivna sestavina v originalnem receptu za špansko muho je bila Cantharid, ki je bila učinkovita, vendar je imela preveč neželenih učinkov. Znanstveniki so desetletja preučevali Cantharid, da bi bolje razumeli, kako deluje in kakšen je učinek sestavin na človeška telesa.

Raziskava je odprla vrata različnim podjetjem za mešanje različnih afrodizijakov, da bi ustvarili različne ljubezenske napitke z učinkovitostjo španskega napitka, vendar brez negativnih učinkov. Po desetletjih razvoja so znanstveniki uspeli izločiti Cantharid samo iz španske muhe, ki je edina bistvena sestavina španske muhe. Zelo pomembno je, da uporabite samo nove izdelke, ki so bili izdelani z uporabo nove znanstvene metode ekstrakcije. Sodobni izdelki potrošniku zagotavljajo učinkovitost prvotnega španskega napitka, medtem ko so njegovi stranski učinki manjši, oziroma jih ni.

Ali je Španska muha varna?

Španska muha se že več kot tisoč let uporablja kot naravni afrodiziak. Kot pri drugih substancah so se zgodile tudi nesreče, ki so nastale zaradi prevelikega odmerjanja. Španska muha (na Hrvaškem prodajana kot Španjolska mušica) je sicer izredno varna, če se jemlje po navodilih za uporabo.