Modra tabletka in impotenca

Spolnost je eno tistih naravnih življenjskih področij, kjer pogosto prehitro sklepamo. Kadar imajo težave s spolnostjo ženske, se jih označi ali za frigidne ali za nimfomanke in pogosto so tarče posmeha oziroma opravljanja. Kadar ima težavo moški, se ga označi za impotentnega, s tem pa izgubi status moškosti – nič več ni alfa samec, nič več “mačo”.

Družba, ki se ima za sodobno, bi se morala takšnemu označevanju izogniti. Težave namreč vedno zahtevajo rešitev – in današnji čas jih lahko ponudi!

Modra tabletka je zdravilo, ne rekreativna droga

Moški, ki si priskrbijo viagro nelegalno in jo jemljejo brez prave potrebe kot neke vrste rekreativno drogo, naj bi bili izjemno potentni. Spolnosti jim ni nikoli dovolj in modra tabletka jim zagotovi, da lahko zadovoljijo žensko znova in znova. Kako zgrešeno razmišljanje … Modra tabletka je namreč zdravilo.

Več informacij: https://www.kamagra-gel-slovenija.com/modra-tabletka.php

Nezmožnost erekcije je zgolj simptom drugega zdravstvenega stanja, na primer bolezni ožilja. Prav zato “uvelega tiča”, kot se kdo rad norčuje, ne gre jemati zlahka. Gre za resno stvar, ki zahteva pozornost. Nezmožnost erekcije namreč ne pomeni, da moški več ne čuti strasti, da mu ni do žensk, da je star. To so zgolj miti.

Če želimo postaviti stvari na pravo mesto, se moramo zavedati, da s takšnim moškim v psihičnem smislu ni nič narobe. Še vedno je “dedec”, ki ima moške strasti. Potrebno pa je ugotoviti, kaj je vir težave, in če lahko pri njej pomaga modra tabletka, naj bo tako. Tudi iz ljudi, ki jemljejo zaradi zdravstvenih težav druga zdravila, se ne norčujemo, prav tako ne iz njihovih težav samih.

Prav to, da je modra tabletka zdravilo, je tudi razlog, da je dosegljiva zgolj na recept. Tako se lahko nameni tistim, ki jo resnično potrebujejo, ne pa lažnim potentnim “mačotom”. Nenazadnje – ti bi se lahko že zdavnaj nehali širokoustiti in bi priznali, da brez tabletke tudi oni niso neskončno potentni.