Modra tabletka vas spremeni v dinamit

Mala modra tabletka, kakor običajno rečemo viagri, je na voljo že skoraj dvajset let. Kljub temu, da je marsikje na voljo samo na podlagi zdravniškega recepta in jo je potrebno tudi drago plačati, jo po ocenah uporabljajo milijoni parov po vsem svetu.

Čemu je namenjena mala modra tabletka?

Viagra ni erotični pripomoček oziroma afrodiziak, namenjen izboljšanju seksa samega po sebi, temveč je v prvi vrsti zdravilo. Modra tabletka je namenjena zdravljenju moten z erekcijo, torej po domače impotenci, ta pa se običajno pojavi pri starejših moških, pa tudi pri mlajših, ki imajo na primer težave z žiljem ali so pod stresom.

Ker ima modra tabletka tudi stranske učinke, je po legalni poti ne moremo dobiti zgolj zaradi povečanja spolnega užitka, čeprav si to marsikdo želi. Erekcije, ki trajajo več ur in so trde kot kamen lahko namreč prinesejo veliko zadovoljstva tako moškim kot njihovim partnericam. Kot neke vrste rekreativno seks drogo si zato želi viagro jemati veliko število moških – na takšen način bi radi s svojimi partnericami proslavili posebne trenutke.

Kaj pa, če nam modra tabletka ni na voljo?

Kadar moškemu zdravnik ne predpiše viagre, so na voljo nekatera druga zdravila, ki delujejo enako kot modra tabletka, brez recepta pa se dobijo preko spleta. Nekatera so celo generiki viagre! Sicer pa običajno velja, da se za takšne nakupe ne velja odločati, če sumimo, da bi lahko kupili nekaj, kar je “ponaredek” brez dejansko učinkovine. Pri tabletah za erekcijo iz tujine se odločamo za zanesljiva podjetja.

Sicer pa modra tabletka in druge najdejo konkurenco tudi v pripomočkih kot so posebna pršila, geli, praški in druge stvari, ki ravno tako pomagajo, da je erekcija močnejša. Včasih tako v erotični trgovini povsem legalno dobimo nekaj, kar je varno in dobro deluje, tako da nam, sploh ni potrebno razmišljati o tem, ali so pošiljke iz tujine, morebiti celo iz precej eksotičnih dežel, varne ali ne.